9 Mayıs 2009 Cumartesi

uuuuuuah spring fest,,bi fest bi fest...

geçtiğimiz son üç gün,,evet çarşamba perşembe ve cumadan söz ediyorum,,bizim spring fest günleri idi. ama ne kadar da beklendiği gibi geçmedi?? izmir ekonomi üniversitesi.naberr?

yanii.aman.neyse kafa dengi insanlar olduğumuzdan biz eğlenmenin yolunu buluruz dedik.ve çıldırdıkça çıldırdık bazen.çok içtik kimi zaman.kimi zaman sadece alt grupları izledik amfide.

pamuk şeker yiyemedik,,pamuk kısmı gitmiş ezilip büzülmüştü o naylon poşetçikte. baktık sadece. insanlar langırt oluyodu gol atıyolardı ayaklarıyla ama biz olmadık.sıra bekleyemezdik.marjinaldik. karaoke yapıldı. çok kalabalık vardı.gerek yoktu.yapsak nolucaktı?zaten yapardık istesek karaoke,alsancakta hep vardı.arabaya biniyodun o dönüyodu.ama normal araba. ee binsek döncektik,,kasmadık. çok çılgın eğlendik.çılgındık çünkü. merdivenlerden iniip çıktık.dolandıkça dolandık. ama insanlarla tanıştık.yeni insanlar tanıdık.güzel yanı buydu.


bi gece hometowna gidip ee hafta içi boştu haliyle işimize geldi.tekilaaları çarpıştırdık,biraları yudumladık,,hoplayıpzıpladık amaaa amaa insan gibi değil hayvan gibi. çok kafamıza estiği gibi dansettik.komplekkssiz insanlardık çünkü.


veee bir spring fest daha böyle geçti.sonlandı.şimdii pazartesi tekrar bir quiz sendromuyla karşılaştık.bekliyoruz o son an gelip çalışmayı.


(çilekli frozen içmesi en keyifli vee pipetten dolayı bir okadar zor bir bahar şenliği içeceğiydi.reklam yapmak istedim..çilekli frozen! içtikçe şenlendiren içecek!)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder